shopping-bag Shopping Bag (0)
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Homeparty

Onze homeparty is er niet zomaar één…

Het is eentje met nét dat ietsje meer!

In de eerste plaats zijn we onze gastvrouw ontzettend dankbaar dat we onze collectie mogen tonen aan haar familie, vriendinnen, collega’s, kennissen enz.
Daarom bedanken we haar op het einde van de avond met een ontzettend leuk gastvrouw geschenk.
Wij willen graag van de homeparty een echte fashionshow maken in huiselijke sfeer, daarom brengen we heel veel toffe en betaalbare mode mee.
Wij vullen onze collectie iedere keer bij aan, dus elke fashionparty is uniek, met steeds een heel ruim en wisselend assortiment. Je zal dus altijd stralen in een unieke outfit van Stylish Nails & Fashion.
Uiteraard zijn de genodigden niet verplicht iets te kopen of zelf een party te organiseren, … maar wij zijn er van overtuigd dat bijna iedereen happy zal worden met een aankoop uit onze collectie.
Het is wel leuk dat er wat ambiance is op uw party, dus wij vragen om toch minstens 6 aanwezigen te hebben. Dat is leuker voor u en natuurlijk ook voor ons.
Wenst u graag een fashionparty te boeken? Aarzel niet langer, en bel ons op het nummer 0496/50.55.60. We laden onze auto vol met een supertoffe en complete collectie en vertrekken richting uw woonkamer.